İki yıldır iktidarda olan Trump 200 yıllık ABD derin devletine söz geçiremeyince sık sık görev değişiklikleri yaparak derin devleti pasifize etmeye çalışıyor,Misalen; 200 yıldır maliye bakanlarının ve FED başkanlarının hep Yahudi Rothschild ve Rockefeller destekli kişilerden olması ABD başkanlarının şimdiyedek bağımsız politika izlemelerini engellemişti zira kapitalist bir devlette ekonomiyi elde tutan devletide elde tutar.
Tayyip Erdoğan’ın iktidara geldiği ilk yıllarda söylediği: “İktidar olduk muktedir olamadık.” teşhisinden sonra devletin içine çöreklenmiş iki farklı derin devlet yapılanmasını birbirlerine kırdırarak iktidar olmasını Trump taklit ediyor olsa gerek!
Geçtiğimiz hafta FED’in başkanını görevden alacağını söyleyen Trump anlaşılan o ki ekonominin kontrolünü globalcilerden alıp ABD halkının menfaatine çalışacak bir isme vermeye çalışıyor. Trump’ın ekonomi politikasına ısrarla aykırı haraket eden FED başkanı sık sık faiz arttırarak doların ABD’ye akmasına ve bütçe açığının dahada artmasına neden oluyordu. Bu çokta kolay bir iş değil çünkü görevden alacağını söylediğinde dahi ABD borsaları çökmeye başladı görevden alınınca sonucun ne olacağı şimdiden belli…
Trump eğer bu atamayıda gerçekleştirirse ve Kennedy gibi bir suikast’e kurban gitmezse,ABD içinde muktedir olmaya başladı demektir. Globalci politikalar nedeniyle ABD ekonomik ve askeri olarak çökmüştü, Fakirleşen halk Wall Street benzeri eylemlerle bir iç savaşa sebep olmak üzereydi, Trump fakirlerin desteğiyle iktidara gelmiş zengin bir adam globalizmi yok edeceğini söyleyerek iktidara gelmişti  fakat bu iktidarda uzun sürmeyecektir zira globalizmin birleştirdiği eyaletler çoktan bağımsızlık ve iç savaş çığlıkları atmaya başladılar bile.
Aşağıdaki haberde yazan savunma bakanlığı görev değişikliğinide bu minvalde okumak gerek:

Pentagon’un yeni patronu Washington’da soru işaretlerine neden oldu

Mattis’in istifası üzerine Başkan Trump tarafından Savunma Bakanlığına vekaleten atanan Savunma Bakan Yardımcısı Shanahan, askeri ve dış politika tecrübesi olmamasıyla öne çıkıyor.

YORUMLAR

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER

Start typing and press Enter to search